Mexican S ' mores
Mexican S ' mores ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți de scorțișoară graham, marshmallows, batoane de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați S 'mores-baruri n-berry pentru Ziua Națională S' mores-10 August, Aperitive picante Bisquick mexicane cu un martini Mexican, și S ' mores pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler. Rupeți biscuiții în jumătate pentru a forma pătrate.
Așezați 8 pătrate de cracker pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cu o marshmallow. Se fierbe până când marshmallows sunt umflate și ușor rumenite, aproximativ 1 1/2 minute. Sandwich cu bucățile de ciocolată și biscuiții rămași.
Adăugați un pic de zing la S 'mores Mexican pentru adulți: înlocuiți batoanele de ciocolată condimentate (încercați versiunea de la Vosges sau Green & Black' s) pentru ciocolata simplă cu lapte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.