Mexican Ciocolata Streusel Negrese
Mexican ciocolata Streusel negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mexican Ciocolata Streusel Negrese, Negrese Cu Ciocolată Mexicană, și Brownies De Ciocolată Mexicană Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, amestecați untul și ciocolata neîndulcită până se topesc și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul brun și zahărul granulat.
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Bateți în extract de vanilie și migdale. Se amestecă făina, scorțișoara, praful de copt și sarea până se omogenizează bine.
Întindeți nivelul aluatului într - o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu unt și făină. Strângeți pumni de streusel de ciocolată mexicană până când se lipesc împreună, apoi se sfărâmă în bucăți uniform pe suprafața aluatului.
Coaceți brownies într-un cuptor 325 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede atașate, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft timp de cel puțin 20 de minute, apoi tăiați în 24 sau 32 de pătrate (dacă faceți până la 1 zi înainte, răciți complet, apoi înfășurați brownies netăiate etanș).
Streusel de ciocolată mexicană. Într-un robot de bucătărie sau într-un castron, învârtiți sau amestecați 1/2 cană de făină universală și 1/4 cană de zahăr brun ambalat ferm până se omogenizează bine.
Adăugați 5 linguri de unt și rotiți sau frecați cu degetele până când amestecul formează firimituri grosiere. Se pulsează în 4 1/2 uncii (aproximativ 1 1/2 comprimate) ciocolată mexicană tocată grosier (vor rămâne câteva bucăți mai mari) sau se toacă mărunt cu un cuțit și se amestecă în amestecul de făină. Utilizați imediat sau răciți etanș până la 1 săptămână.