Mexicali Tostadas Fără Carne
Mexicali Tostadas fără carne ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.9 pe portie. O porție conține 614 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați patty fără carne, scoici tostada, fasole prăjită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas De Fasole Neagră Fără Carne, Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni), și Mexicali Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pregătiți sfărâmăturile conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă condimentul taco în amestecul de crumble fierbinte. Pregătiți cojile tostada și orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Puneți fasolea prăjită, amestecul de crumble și orezul pe cojile tostada.
Coaceți la 425 timp de 5 până la 6 minute sau până când brânza este topită.
Notă: Am testat cu dimineața
Star Farms Startere De Masă Grillers Rețetă Se Prăbușește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.