Mestec de ciocolată fără coacere

Ciocolată de mestecat fără coacere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru aperitive. O porție conține 89 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână ovăz rulat de gătit rapid, nucă de cocos, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chews cu zahăr brun , Tort fără coacere cu nucă de cocos prăjită cu prăjituri și macaroane cu ciocolată și Desert fără coacere cu unt de arahide și ciocolată .
Instrucțiuni
Tapetați două foi de copt foarte mari cu hârtie cerată; puse deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți zahărul, untul, jumătate și jumătate și siropul de porumb la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul timp de 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă Ghirardelli® 60% Cacao Bitterweet Chocolate Chips-uri de copt, vanilie și, dacă se dorește, extract de migdale. Se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este omogen. Se amestecă ovăz, nucă de cocos și migdale.
Puneți amestecul cu lingurițe rotunjite pe foile de copt pregătite.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră sau până când se fixează.
Savurați imediat, dați la frigider într-un recipient etanș timp de până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.