Mese Simple: creveți fumurii și crupe cu roșii Cherry prăjite și brânză de capră

Mese Simple: creveți fumurii și crupe cu roșii cherry prăjite și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 626 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză de capră, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi crusta de plăcintă adâncă, puteți urma acest fel principal cu Minunată Plăcintă Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu roșii Cherry prăjite lent și brânză de capră, Sandviș cu brânză de capră cu piure de Avocado cu roșii cherry prăjite, și Brânză de capră cu roșii sparte și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Inspirația poate proveni dintr-o varietate de surse. Poate lovi atunci când navighez pe piața fermierilor, sau răsfoiesc o revistă de gătit sau adorm noaptea, visând la lucrurile pe care vreau să le mănânc a doua zi. Este un lucru evaziv și minunat, inspirație, și atunci când lovește, trebuie să profite de pe ea.Numărul din septembrie 2010 al revistei" Food & Wine " preia gătitul sudic într-un mod modern și încântător. Am bătut mai multe rețete inspirate din articolele lor, inclusiv aceasta pentru creveți fumurii cu grâu.Weekendul trecut, plictisit de același prânz vechi, am făcut acest fel de mâncare cu creveți, o masă caldă și consistentă, perfectă pentru începutul sezonului de fotbal (Kuzak este un fan masiv UMich). Păstrez întotdeauna creveți crudi și congelați în congelator. În ultima vreme, m-am bucurat de creveții roz de pe coasta Golfului (în timp ce pot). Creveții sunt sotate cu usturoi și boia afumată, care se transformă într-un sos minunat cu nuanțe roșii atunci când este redus cu vin și servit peste grâu cu roșii cherry de moștenire prăjite și brânză de capră. Am servit-o cu o farfurie de verdeață mixtă minunată.Acest fel de mâncare ar fi grozav pentru prânz sau cină (se gătește într-o clipă) și se împerechează cel mai bine cu un Chardonnay bogat din California. Bucurați-vă!Creveți fumurii și crupe cu roșii Cherry prăjite și brânză de capră
Adaptat de la" Food & Wine " Sept. 2010
Timp de gătit: 30 de minute
Print Recipe Ingredients1 lb creveți medii, decojite și deveined 1/2 linguriță boia afumată (pimenton)2 catei de usturoi mari, decojite și feliate subțire1 / 4 ceasca de vin alb uscat2 linguri de ulei de măslinesare & peppergrits: 3/4 ceasca de gătit rapidsare & pepper2 cani de rosii cherry, înjumătățite 1 linguri de ulei de măsline1 / 4 cupa brânză proaspătă de capră (chevre)Direcții
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Așezați roșiile cherry într-o tigaie.
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare și piper. Se prăjește în cuptor până se înmoaie și se fierbe (aproximativ 20 de minute).
Scoateți și puneți deoparte.Între timp, pentru a face grăsimile, într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fierbere. Adăugați treptat grăsimile și adăugați un vârf generos de sare. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când grăsimile sunt groase și asemănătoare terciului (aproximativ 7 minute). Se amestecă roșiile cherry prăjite și brânza de capră. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți grăsimile și păstrați-le warm.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline cu usturoiul la foc mare până când este parfumat (aproximativ 30 de secunde).
Adăugați creveții și boiaua, condimentați cu sare și piper și gătiți până când creveții sunt opaci (aproximativ 2 minute).
Adăugați vinul alb și gătiți până când creveții sunt albi pe tot parcursul și sosul de usturoi-boia este ușor redus.Puneți grăsimile în boluri și acoperiți cu creveții și sosul. Bucurați-vă!Sursă pentru Ingredientecongelat sălbatic prins creveți din Golf, boia afumată și grâu organic din alimente Întregeorganic și Soledad Farms brânză de capră de la Hollywood Farmers Marketorganic heirloom roșii cherry de la Trader Joe ' s
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.