Mese Simple: creveți fumurii și crupe cu roșii Cherry prăjite și brânză de capră

Mese Simple: creveți fumurii și crupe cu roșii Cherry prăjite și brânză de capră
Mese Simple: creveți fumurii și crupe cu roșii cherry prăjite și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 626 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză de capră, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi crusta de plăcintă adâncă, puteți urma acest fel principal cu Minunată Plăcintă Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu roșii Cherry prăjite lent și brânză de capră, Sandviș cu brânză de capră cu piure de Avocado cu roșii cherry prăjite, și Brânză de capră cu roșii sparte și pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Inspirația poate proveni dintr-o varietate de surse. Poate lovi atunci când navighez pe piața fermierilor, sau răsfoiesc o revistă de gătit sau adorm noaptea, visând la lucrurile pe care vreau să le mănânc a doua zi. Este un lucru evaziv și minunat, inspirație, și atunci când lovește, trebuie să profite de pe ea.Numărul din septembrie 2010 al revistei" Food & Wine " preia gătitul sudic într-un mod modern și încântător. Am bătut mai multe rețete inspirate din articolele lor, inclusiv aceasta pentru creveți fumurii cu grâu.Weekendul trecut, plictisit de același prânz vechi, am făcut acest fel de mâncare cu creveți, o masă caldă și consistentă, perfectă pentru începutul sezonului de fotbal (Kuzak este un fan masiv UMich). Păstrez întotdeauna creveți crudi și congelați în congelator. În ultima vreme, m-am bucurat de creveții roz de pe coasta Golfului (în timp ce pot). Creveții sunt sotate cu usturoi și boia afumată, care se transformă într-un sos minunat cu nuanțe roșii atunci când este redus cu vin și servit peste grâu cu roșii cherry de moștenire prăjite și brânză de capră. Am servit-o cu o farfurie de verdeață mixtă minunată.Acest fel de mâncare ar fi grozav pentru prânz sau cină (se gătește într-o clipă) și se împerechează cel mai bine cu un Chardonnay bogat din California. Bucurați-vă!Creveți fumurii și crupe cu roșii Cherry prăjite și brânză de capră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Verde MixtVerde Mixt
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ChardonnayChardonnay
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adaptat de la" Food & Wine " Sept. 2010
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Servește 4 persoane
4
Timp de gătit: 30 de minute
5
Print Recipe Ingredients1 lb creveți medii, decojite și deveined 1/2 linguriță boia afumată (pimenton)2 catei de usturoi mari, decojite și feliate subțire1 / 4 ceasca de vin alb uscat2 linguri de ulei de măslinesare & peppergrits: 3/4 ceasca de gătit rapidsare & pepper2 cani de rosii cherry, înjumătățite 1 linguri de ulei de măsline1 / 4 cupa brânză proaspătă de capră (chevre)Direcții
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pimenton PulberePimenton Pulbere
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați roșiile cherry într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare și piper. Se prăjește în cuptor până se înmoaie și se fierbe (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și puneți deoparte.Între timp, pentru a face grăsimile, într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fierbere. Adăugați treptat grăsimile și adăugați un vârf generos de sare. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când grăsimile sunt groase și asemănătoare terciului (aproximativ 7 minute). Se amestecă roșiile cherry prăjite și brânza de capră. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți grăsimile și păstrați-le warm.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline cu usturoiul la foc mare până când este parfumat (aproximativ 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cereale CaldeCereale Calde
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați creveții și boiaua, condimentați cu sare și piper și gătiți până când creveții sunt opaci (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
11
Adăugați vinul alb și gătiți până când creveții sunt albi pe tot parcursul și sosul de usturoi-boia este ușor redus.Puneți grăsimile în boluri și acoperiți cu creveții și sosul. Bucurați-vă!Sursă pentru Ingredientecongelat sălbatic prins creveți din Golf, boia afumată și grâu organic din alimente Întregeorganic și Soledad Farms brânză de capră de la Hollywood Farmers Marketorganic heirloom roșii cherry de la Trader Joe ' s
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista