Merry Berry Frozen Souffl 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Merry Berry Frozen souffl nr. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 281 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 45 de minute. Un amestec de afine, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Merry Berry Cobbler, Umplutură Veselă De Fructe De Pădure, și Berry Merry Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți albușurile și sarea cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi; pus deoparte. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/3 cană de apă și 3/4 cană de zahăr până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când zahărul este dizolvat. Gatiti la foc mediu pana la 245 F pe termometrul cu bomboane sau pana cand o cantitate mica de amestec picurata in cana cu apa foarte rece formeaza o bila ferma.
Bateți încet amestecul de zahăr în albușuri de ou la viteză mică. Bateți la viteză medie aproximativ 8 minute sau până când amestecul se răcește la temperatura camerei.
Îndoiți sosul de afine și toppingul bătut în amestecul de albuș de ou. Lingură în 6 feluri de mâncare individuale souffl, aproximativ 1 1/4 căni fiecare; blaturi netede. Acoperiți cu folie de plastic; congelați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/2 cană de apă și 1/2 cană de zahăr până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când zahărul este dizolvat. Gatiti la foc mediu-mare pana la 234 F pe termometrul cu bomboane sau pana cand o cantitate mica de amestec picurata in cana cu apa foarte rece formeaza o bila moale care se aplatizeaza atunci cand este scoasa din apa.
Se ia de pe foc; se amestecă afine.
Lăsați să stea aproximativ 2 minute sau până când afinele se înmoaie.
Îndepărtați afinele cu lingura cu fante pe foaia de prăjituri.
Așezați restul de 1/4 cană de zahăr pe farfurie; rolați afine în zahăr pentru a acoperi. (Afinele pot fi preparate cu până la 6 ore înainte de utilizare; păstrați la frigider.)
Lăsați souffl sa stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
Se ornează cu afine confiate și frunze de mentă.