Merișor Rugelach

Merișor Rugelach
Rugelach de afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr brun ferm, nuci, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Merișor Rugelach, Rugelach Cu Fistic-Afine, și Rugelach De Afine Portocalii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, crema de brânză și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1/3 cană de zahăr granulat și zahărul brun și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1 linguriță de scorțișoară și cuișoarele. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în treimi; aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați fiecare în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați câte un disc pe rând într-o rundă de 1/8 inci grosime de aproximativ 12 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Întindeți fiecare uniform cu aproximativ 1/2 cană umplutură de afine, apoi presărați cu o treime din ciocolata albă tocată și o treime din nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați fiecare rundă în 16 pene (așa cum ați tăia o plăcintă). Începând de la capătul larg, rotiți fiecare pană în jurul umpluturii; îndoiți ușor fiecare rolă într-o semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați fursecurile la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și laptele pentru a se amesteca. Într-un alt castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Ungeți ușor fursecurile cu amestec de ouă și presărați cu zahăr de scorțișoară; aruncați orice amestec de ouă rămas (economisiți zahărul rămas de scorțișoară pentru alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Umplutură de afine. Într-un robot de bucătărie, învârtiți 2 1/2 căni de afine proaspete (sortate și clătite) sau afine congelate dezghețate, 3 linguri de ghimbir proaspăt tocat și 1 portocală necojită (8 oz.), clătite și sferturi (semințe aruncate), până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
13
Răzuiți într - o tigaie de 3 până la 4 litri și adăugați 1/2 cană de zahăr; se amestecă adesea la foc mediu până când zahărul este dizolvat și amestecul se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 10 minute. Se răcește până se răcește, cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista