Merișor Rugelach
Rugelach de afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr brun ferm, nuci, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Merișor Rugelach, Rugelach Cu Fistic-Afine, și Rugelach De Afine Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, crema de brânză și vanilia până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr granulat și zahărul brun și bateți până se omogenizează.
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1 linguriță de scorțișoară și cuișoarele. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în treimi; aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați fiecare în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 45 de minute.
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați câte un disc pe rând într-o rundă de 1/8 inci grosime de aproximativ 12 inci în diametru.
Întindeți fiecare uniform cu aproximativ 1/2 cană umplutură de afine, apoi presărați cu o treime din ciocolata albă tocată și o treime din nuci.
Tăiați fiecare rundă în 16 pene (așa cum ați tăia o plăcintă). Începând de la capătul larg, rotiți fiecare pană în jurul umpluturii; îndoiți ușor fiecare rolă într-o semilună.
Așezați fursecurile la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și laptele pentru a se amesteca. Într-un alt castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară.
Ungeți ușor fursecurile cu amestec de ouă și presărați cu zahăr de scorțișoară; aruncați orice amestec de ouă rămas (economisiți zahărul rămas de scorțișoară pentru alte utilizări).
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Umplutură de afine. Într-un robot de bucătărie, învârtiți 2 1/2 căni de afine proaspete (sortate și clătite) sau afine congelate dezghețate, 3 linguri de ghimbir proaspăt tocat și 1 portocală necojită (8 oz.), clătite și sferturi (semințe aruncate), până la omogenizare.
Răzuiți într - o tigaie de 3 până la 4 litri și adăugați 1/2 cană de zahăr; se amestecă adesea la foc mediu până când zahărul este dizolvat și amestecul se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 10 minute. Se răcește până se răcește, cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.