Cranberry-Apple-dovleac Bundt este un vegetarian garnitură. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pumpkin pie spice, extract de vanillan, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt Cu Afine De Dovleac, Tort Bundt Cu Merișoare De Mere, și Dovleac Mere Spice Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite, amestecând la jumătate. Se răcește 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Aruncați merele tăiate cubulețe în 2 linguri. unt topit pentru a acoperi într-un castron mediu; adăugați afine, următoarele 2 ingrediente și nuci pecan prăjite și aruncați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Măr
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți zahărul granulat și 1 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Adăugați dovleacul și vanilia; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Vanilie
7
Se amestecă împreună 3 căni de făină și următoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare după fiecare adăugare. Puneți jumătate din aluat într-o tigaie Bundt unsă și făinată de 10 inci (12 cani). Puneți amestecul de mere peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii exterioare. Lingura rămasă peste amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
8
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet (aproximativ 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Între timp, pregătiți nuci pecan și Pepitas cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Nuci Pecan
11
Pregătiți glazura de arțar; lingurați imediat pe tortul răcit. Aranjați pecan și pepitas pe tort.