Merguez cu năut pur și gem de vinete
Merguez cu năut pur și gem de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, gem de vinete, năut pur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure de năut cu salată de fenicul, Bruschette cu năut pur și Rucola, și Hummus ( năut și Tahini pur și simplu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cârnați de frigărui dacă folosiți bobine.
Încălziți un grătar la mediu-scăzut (300 până la 35
și gătiți cârnații, întorcându-vă după cum este necesar, până când se rumenesc uniform afară și se fierb până la capăt, aproximativ 15 minute.
Clătiți verdele de păpădie. Aranjați pe un platou mare cu cârnați la grătar.
* Găsiți merguez la măcelării. Dacă nu găsiți cârnați încolăciți, cumpărați linkurile individuale, planificând 5 oz. pe persoană.