Mere umplute cu Pecan cu sos de Caramel
Merele umplute cu Pecan cu sos de Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 694 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere gustoase de aur, scorțișoară, tip de foc: două zone indirecte și câteva alte ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 212 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Mere coapte umplute cu migdale cu sos de Caramel-mere, Ciocolată-Pecan Caramel Mere, și Ciocolată, Caramel Și Pecan Muiată Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura, într-un castron mediu, amestecați nuci pecan, 1/4 cană zahăr brun închis, scorțișoară, nucșoară și 2 linguri unt topit. Pune deoparte.
Pentru a face glazura, combinați restul de 3 linguri de unt, restul de 1/4 cană de zahăr brun și sare într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți până când zahărul este doar topit, apoi scoateți-l de pe foc.
Înjumătățiți merele și, folosind un baller de pepene galben, scoateți miezul și carnea pentru a crea o cavitate, lăsând o carne de 1/2-3/4-inch rămasă.
Periați merele cu suc de lămâie pentru a preveni rumenirea.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Periați partea de carne a merelor cu glazură.
Așezați merele peste partea fierbinte a grătarului, cu carnea în jos și gătiți până când merele se rumenesc și dezvoltă semne de grătar, 3 până la 5 minute.
Transferați merele pe o tăietură sau platou, cu carnea în sus.
Umpleți fiecare măr cu 1/8 din umplutura de pecan.
Așezați merele pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când merele sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Scoateți merele într-un platou, stropiți cu sos de caramel și serviți.