Mere prăjite cu sos de cremă de lapte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Merele prăjite cu sos de cremă de lapte ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 379 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de cremă de lapte, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Nectarine prăjite cu cremă de lapte, Mere umplute cu sos de cremă, și Tort cu cremă de mac cu lapte cu căpșuni prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați merele cu suc de lămâie pentru a acoperi uniform într-un castron mic.
Întindeți untul topit într - un strat uniform în fundul unei tigaie jellyroll de 15 x 10 inci sau o tigaie mare rezistentă la cuptor; se presară cu 1/4 cană de zahăr.
Transferați merele în tigaia jellyroll, tăiați partea în jos, rezervând orice suc de lămâie rămas în castron.
Combinați cidrul de mere și vanilia cu sucul de lămâie rămas în castron; se toarnă peste mere și în tigaie.
Presărați merele cu 1/4 cană de zahăr rămasă. Prăjiți la 400 timp de 35 până la 45 de minute sau până când merele sunt fragede și amestecul de suc începe să se caramelizeze, ungând la fiecare 15 minute.
Se servește cald într-un bazin de sos de cremă de lapte și cu lichidul de tigaie lingurat deasupra.