Mere-Crisp coapte mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți cidru de mere, nuci, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mere coapte cu iaurt crocant de mere și Caramel, Mere Umplute Cu Mere, și Mere umplute cu mere (crockpot).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic combinați nucile, nucile pecan, zahărul, sarea, scorțișoara, cardamomul și ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Nuci
Nuci Pecan
Zahăr
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați cuburi de unt și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Curățați treimea superioară a fiecărui măr și, folosind un baller de pepene galben, scoateți tulpina și suficient din miez, astfel încât pereții mărului să fie de aproximativ 1/2 in. gros. Aveți grijă, totuși, să nu străpungeți fundul mărului, altfel umplutura se va scurge la coacere. Faceți gaura puțin mai largă în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
5
Folosind o lingură mică sau degetele, umpleți cu generozitate fiecare măr; umplutură suplimentară de movilă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
6
Puneți merele umplute într-un 2-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se toarnă cidru în tigaie în jurul merelor, se acoperă vasul cu folie și se coace 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Îndepărtați folia și coaceți, ungând la fiecare 15 minute, timp de încă 30 până la 45 de minute, până când merele sunt ușor străpunse cu un cuțit ascuțit (se pot despica puțin în partea de jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Folie De Aluminiu
9
Serviți merele stropite cu sosul din tigaie și cu o lingură de înghețată de vanilie alături.