Mere-Mere Coapte Crocante

Mere-Mere Coapte Crocante
Mere-Crisp coapte mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți cidru de mere, nuci, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mere coapte cu iaurt crocant de mere și Caramel, Mere Umplute Cu Mere, și Mere umplute cu mere (crockpot).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic combinați nucile, nucile pecan, zahărul, sarea, scorțișoara, cardamomul și ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați cuburi de unt și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Curățați treimea superioară a fiecărui măr și, folosind un baller de pepene galben, scoateți tulpina și suficient din miez, astfel încât pereții mărului să fie de aproximativ 1/2 in. gros. Aveți grijă, totuși, să nu străpungeți fundul mărului, altfel umplutura se va scurge la coacere. Faceți gaura puțin mai largă în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
5
Folosind o lingură mică sau degetele, umpleți cu generozitate fiecare măr; umplutură suplimentară de movilă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Puneți merele umplute într-un 2-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă cidru în tigaie în jurul merelor, se acoperă vasul cu folie și se coace 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Îndepărtați folia și coaceți, ungând la fiecare 15 minute, timp de încă 30 până la 45 de minute, până când merele sunt ușor străpunse cu un cuțit ascuțit (se pot despica puțin în partea de jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Serviți merele stropite cu sosul din tigaie și cu o lingură de înghețată de vanilie alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
MărMăr
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista