Mere-Frangipane Galette

Mere-Frangipane Galette
Apple a-Frangipane Galette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr grosier, frangipan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Caise Frangipane Galette, Rubarbă & Portocaliu Frangipane Galette, și Galette de cireș de arțar cu frangipan de ghimbir confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Curățați, miez și tăiați merele în felii de 1/2 inch (1,5 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Făinați ușor o suprafață de lucru și întindeți aluatul într-un cerc de aproximativ 14 inci (36 cm) în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați-l pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Ungeți frangipanul peste aluat, lăsând o margine de 2 inci (5 cm). Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice peste frangipan sau pur și simplu împrăștiați-le într-un strat uniform. Îndoiți marginea aluatului peste mere și periați crusta cu o parte din untul topit, apoi periați ușor sau driblați restul de unt peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Presărați jumătate din zahăr peste crustă, iar jumătatea rămasă peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Coaceți Galeta până când merele sunt fragede și crusta s-a rumenit, aproximativ 1 oră. Glisați Galeta de pe hârtia pergament și pe o grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. Puteți stropi Galeta cu miere caldă sau o puteți glazura cu gem de caise strecurat, subțiat cu suficientă apă pentru a o face tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Depozitare: aluatul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și refrigerat. Tarta trebuie servită în ziua în care este coaptă. Variație: pentru o galetă nectarină-frangipan, înlocuiți 3 nectarine mari (1 3/4 lire/795 g), fără sâmburi și tăiate în felii de 1/2 inch (1,5 cm), pentru mere. (Dacă doriți ca nectarinele să aibă o aromă foarte pronunțată în tartă, reduceți cantitatea de frangipan; puteți folosi doar jumătate din cantitate sau aproximativ 1/2 cană/125 ml). Aranjați feliile de necctarină în cercuri concentrice abia suprapuse. Puteți folosi piersici decojite în locul nectarinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista