Mere-Frangipane Galette

Mere-Frangipane Galette
Apple a-Frangipane Galette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr grosier, frangipan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Caise Frangipane Galette, Rubarbă & Portocaliu Frangipane Galette, și Galette de cireș de arțar cu frangipan de ghimbir confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați, miez și tăiați merele în felii de 1/2 inch (1,5 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3
Făinați ușor o suprafață de lucru și întindeți aluatul într-un cerc de aproximativ 14 inci (36 cm) în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați-l pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Ungeți frangipanul peste aluat, lăsând o margine de 2 inci (5 cm). Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice peste frangipan sau pur și simplu împrăștiați-le într-un strat uniform. Îndoiți marginea aluatului peste mere și periați crusta cu o parte din untul topit, apoi periați ușor sau driblați restul de unt peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Presărați jumătate din zahăr peste crustă, iar jumătatea rămasă peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți Galeta până când merele sunt fragede și crusta s-a rumenit, aproximativ 1 oră. Glisați Galeta de pe hârtia pergament și pe o grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. Puteți stropi Galeta cu miere caldă sau o puteți glazura cu gem de caise strecurat, subțiat cu suficientă apă pentru a o face tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Depozitare: aluatul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și refrigerat. Tarta trebuie servită în ziua în care este coaptă. Variație: pentru o galetă nectarină-frangipan, înlocuiți 3 nectarine mari (1 3/4 lire/795 g), fără sâmburi și tăiate în felii de 1/2 inch (1,5 cm), pentru mere. (Dacă doriți ca nectarinele să aibă o aromă foarte pronunțată în tartă, reduceți cantitatea de frangipan; puteți folosi doar jumătate din cantitate sau aproximativ 1/2 cană/125 ml). Aranjați feliile de necctarină în cercuri concentrice abia suprapuse. Puteți folosi piersici decojite în locul nectarinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista