Mere De Ciocolată Pe Un Băț
Nevoie de o curs principal fără gluten? Merele de ciocolată pe un băț ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 612 calorii, 19g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mere, ulei vegetal, bucăți de unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Ciocolată caldă pe un băț, Ciocolată caldă pe un băț, și Ciocolata acoperite S ' mores pe un băț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți un băț de artizanat din lemn în partea de sus a fiecărui măr.
Gatiti bucatele si uleiul intr-o cratita grea la foc mic, amestecand des, pana se topesc bucatele.
Înmuiați merele în amestec de ciocolată, acoperind bine; rulați în arahide, dacă doriți.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară și răciți până când este fermă.