Mere Cu Ciocolată

Merele înmuiate în ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 714 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bomboane de ciocolată cu lapte acoperite cu bomboane, mere granny smith, arahide prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mere Cu Ciocolată Neagră, Sare De Mare Și Mere Cu Ciocolată, și Ciocolată, Caramel Și Pecan Muiată Mere.
Instrucțiuni
Introduceți bețișoare de artizanat din lemn sau bețișoare de acadea în miezurile merelor de la tulpină.
Așezați alunele prăjite și bomboanele pe farfurii separate. Pune deoparte.
Așezați ciocolata într-un vas de metal sau sticlă și puneți-o peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă frecvent până se topește.
Se ia de pe foc. Înmuiați merele în ciocolata topită, întorcându-vă pentru a acoperi complet. Înmuiați sau Rulați în bomboane sau nuci, apoi așezați pe o foaie de hârtie cerată. Repetați cu merele rămase. Lăsați merele să se stabilească la temperatura camerei până când ciocolata este fermă, aproximativ 20 de minute, înainte de servire.