Mere coapte la cuptorul lent
Merele la cuptor la cuptor durează aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 222 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca desert la preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, apă, mere tartă și stafide. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Slow Cooker Baked Mere with Gingersnaps, Slow Cooker Bloomin Baked Apples și Slow Cooker Bloomin Baked Apples.
Instrucțiuni
Merele de bază și curățați treimea superioară din fiecare, dacă doriți.
Combinați stafidele, zahărul brun și coaja de portocală; lingura in mere.
Puneți într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Turnați apă în jurul merelor.
Stropiți cu concentrat de suc de portocale. Se punctează cu unt. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când merele sunt fragede.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru mere la cuptor. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.