Mere coapte cu zahăr brun
Merele coapte cu zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de înghețată vanillan, gălbenușuri de ou, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fulgi de ovăz-zahăr brun mere coapte, Mere De Zahăr Brun Fierte Lent, și Fulgi de ovăz cu zahăr brun cu mere de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Spălați și uscați merele.
Tăiați merele în jumătate și îndepărtați miezul, dar lăsați tulpinile intacte.
Așezați merele în vasul de copt. Împărțiți untul între fiecare cavitate de bază. Topiți fiecare jumătate de măr cu o lingură de zahăr și bateți cu scorțișoară.
Coaceți merele până când carnea este fragedă și sunt Bulbuc și arată perfect, aproximativ 30 de minute.
Se servește cu sos cremos de cremă.
Încălziți înghețata topită într-o cratiță mică la foc mic până la cald. Între timp, puneți gălbenușurile într-un bol de amestecare și bateți până se omogenizează. În timp ce bateți, stropiți încet aproximativ 1 sau 2 linguri de înghețată topită fierbinte în gălbenușuri până când sunt amestecate. În timp ce bateți constant, adăugați încet restul lichidului fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Turnați amestecul înapoi în cratiță și reveniți la foc mic.