Mere Coapte Acidulate
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, ketchup, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui La Cuptor Picant, Fasole La Cuptor Acidulată, și Cartofi Tangy De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați merele pe jumătate pe lungime; îndepărtați miezurile.
Periați cu 1 linguriță suc de lămâie.
Așezați într-un 11-in fără grăsime. x 7-în. vas de copt.
Combinați zahărul brun, ketchup-ul, untul, hreanul și sucul de lămâie rămas. Completați fiecare jumătate de măr cu 2 linguri de amestec de ketchup.
Se toarnă apă în jurul merelor.
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 30 de minute sau până când merele sunt fragede.