Menudo Rojo (Menudo Roșu)
Menudo Rojo (Red Menudo) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, ardei Chile japonezi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Menudo Rojo (Menudo Roșu), Menudo Rojo (Menudo Roșu), și Menudo De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere.
Puneți Tripa în oală, reduceți focul și fierbeți 2 ore. Îndepărtați periodic grăsimea cu o lingură.
Scurgeți apa, reduceți căldura și turnați un galon proaspăt de apă. Continuați să fierbeți Tripa timp de 2 ore; scurgere.
Se toarnă restul de 1 galon de apă în oală cu tripă și se aduce la fierbere. Se amestecă usturoiul și 1 ceapă albă. Condimentează cu sare, piper, oregano și piper roșu. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Aranjați ardeii de arbol chile pe o foaie de copt și fierbeți aproximativ 2 minute, până când încep să ardă.
Se ia de pe foc, se taie longitudinal și se îndepărtează semințele. Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați ardeii de arbol chile și ardeii japonezi chile până se toacă foarte fin.
Se amestecă în oală și se continuă gătitul 2 ore la foc mic.
Se amestecă hominy în oală. Continuați să gătiți 1 oră.
Se servește cu ceapa rămasă, coriandru și suc de lămâie.