Mentă-Tort De Ciocolată Caldă
Peppermint-tort de ciocolată caldă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 426 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bara de copt cu ciocolată cu lapte, sare, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), și Tort triplu-ciocolată cu umplutură de ciocolată-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (8 inci).
Se toarnă apă clocotită peste ciocolată într-un vas termorezistent. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Se răcește la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute).
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos; adăugați treptat zahăr, bătând până când este ușor și pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită și vanilie, bătând până se omogenizează.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi; pliați ușor în aluat.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 40 de minute).
Între timp, pregătiți umplutura de Fudge; răspândit între straturile de tort.
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.