Mentă-Tort De Ciocolată Caldă

Mentă-Tort De Ciocolată Caldă
Peppermint-tort de ciocolată caldă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 426 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bara de copt cu ciocolată cu lapte, sare, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), și Tort triplu-ciocolată cu umplutură de ciocolată-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se toarnă apă clocotită peste ciocolată într-un vas termorezistent. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Se răcește la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos; adăugați treptat zahăr, bătând până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Adăugați ciocolată topită și vanilie, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
7
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
10
Coaceți la 350 timp de 20 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 40 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Între timp, pregătiți umplutura de Fudge; răspândit între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
12
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista