Memphis Tras de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 300 de calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar, piper măcinat, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandvișuri De Porc Trase În Stil Memphis, Nachos De Porc Tras În Stil Memphis, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc.
Instrucțiuni
1
Întindeți felii de ceapă și căței de usturoi în fundul unui aragaz lent; se amestecă bulion de vită, sos de grătar, zahăr brun, oțet de cidru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Oțet De Cidru De Mere
Cuișoare întregi De Usturoi
Zahăr Brun
Bulion De Vită
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați friptură de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
4
Scoateți carnea de porc din aragazul lent. Strecurați sucurile și reveniți la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Se amestecă apa și amidonul de porumb într-un castron; se amestecă în sucuri până când sosul se îngroașă.