Melon Agua Fresca

Melon Agua Fresca
Melon Agua Fresca ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pepene galben, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Melon Agua Fresca, Pepene Nectarine Agua Fresca, și Berry-Pepene Agua Fresca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, pepene galben, 1/2 cană zahăr și 1 cană apă până când este foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un ulcior mare (cel puțin 3 qt.).
3
Bateți 1/3 cană de suc de lămâie, 7 căni de apă și mai mult zahăr și suc de lămâie după gust. Se răcește până se răcește, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista