Melasă Pâine Tărâțe De Ovăz
Melasă pâine tărâțe de ovăz este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, tărâțe de ovăz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Melasă Pâine Tărâțe De Ovăz, Brioșe Cu Tărâțe De Melasă, și Brioșe Cu Tărâțe De Melasă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și un vârf de zahăr în apă caldă. Lăsați deoparte să se odihnească aproximativ 5 minute.
Amestecați untul sau margarina și melasa în drojdie.
Adăugați 1 cană tărâțe de ovăz, 2 căni făină și sare. Se amestecă și se adaugă făina după cum este necesar pentru ca aluatul să se lipească. Când aluatul formează o bilă, întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Frământați timp de 8 până la 10 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a face un aluat ușor lipicios și umed.
Așezați într-un castron cu unt și întoarceți-vă pentru a acoperi suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Puneți în jos și formați-vă în două pâini rotunde sau ovale.
Așezați pe o foaie de copt unsă și lăsați să crească 1 oră sau până când pâinile s-au dublat în dimensiune.
Presărați 1 lingură de tărâțe de ovăz deasupra pâinilor.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când vârfurile sunt un maro închis frumos și fundul pâinilor sună gol atunci când sunt atinse.