Melasă Hrean Sulițe De Cartofi Dulci
Melasă hrean dulce sulițe de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 251 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați hrean îmbuteliat, melasă, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă Hrean Piure De Cartofi Sulițe, Sulițe De Cartofi Dulci Prăjiți, și Zesty Dulce & Alb De Cartofi Spears pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Dacă sulițele de cartofi sunt foarte lungi, înjumătățiți-le în diagonală. Aruncați cartofii cu ulei și 3/4 linguriță de sare într-un castron mare, apoi întindeți în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch). Prăjiți în treimea inferioară a cuptorului, rotind o dată sau de două ori, până se înmoaie, 18 până la 22 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
În timp ce cartofii se prăjesc, aduceți untul, melasa, hreanul (cu suc) și restul de 1/2 linguriță sare la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un blender și pur și simplu 30 de secunde (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Se toarnă glazura printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas rezistent la căldură, apăsând și aruncând solidele.
Stropiți glazura peste cartofii dulci fierți și aruncați ușor până se acoperă.
Chiar înainte de servire, coaceți cartofii dulci glazurați în treimea inferioară a cuptorului până la fierbinte, 3 până la 5 minute.
Cartofii dulci pot fi prăjiți cu 2 ore înainte. Aruncați cu glazură și reîncălziți chiar înainte de servire.