Melasă-Cotlete De Porc Murate
Melasă-murate cotlet de porc este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 134 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Un amestec de sare kosher, melasă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Încercați Melasă Murate Cotlet De Porc, Miere-Melasă Murate Cotlet De Porc, și Cotlet de porc cu cafea și melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea, melasa, cuișoarele și apa clocotită într-un recipient mare. Se amestecă până se dizolvă melasa și sarea; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Se toarnă apă rece în amestec de melasă; se amestecă pentru a combina.
Scufundați complet Cotletele de porc în amestecul de melasă. Acoperiți recipientul și dați-l la frigider timp de 6 ore.
Scoateți Cotletele de porc din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie. Uleiul ușor fiecare cotlet.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați Cotletele de porc pe cea mai tare parte a grătarului; gătiți fiecare parte până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Transferați într-o zonă medie-înaltă a grătarului și gătiți carnea de porc până când este ușor roz în centru, 6 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletului trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).