Melasă-Cotlete De Porc Murate

Melasă-Cotlete De Porc Murate
Melasă-murate cotlet de porc este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 134 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Un amestec de sare kosher, melasă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Încercați Melasă Murate Cotlet De Porc, Miere-Melasă Murate Cotlet De Porc, și Cotlet de porc cu cafea și melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, melasa, cuișoarele și apa clocotită într-un recipient mare. Se amestecă până se dizolvă melasa și sarea; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă apă rece în amestec de melasă; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scufundați complet Cotletele de porc în amestecul de melasă. Acoperiți recipientul și dați-l la frigider timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
4
Scoateți Cotletele de porc din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie. Uleiul ușor fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați Cotletele de porc pe cea mai tare parte a grătarului; gătiți fiecare parte până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați într-o zonă medie-înaltă a grătarului și gătiți carnea de porc până când este ușor roz în centru, 6 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletului trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista