Megadarra (linte brună și orez cu ceapă caramelizată)
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. O porție conține 238 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de piper, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați M ' Juddarah – linte și orez cu ceapă caramelizată, Linte libaneză, orez și ceapă caramelizată (Mujadara), și Butternut Squash orez brun w / rozmarin ceapa caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Descoperiți și creșteți căldura la mediu; gatiti 25 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional. Păstrați cald.
În timp ce ceapa gătește, aduceți 4 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați linte; gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie. Se amestecă 1/2 cană de ceapă caramelizată, orez, sare și piper. Acoperiți și gătiți 25 de minute sau până când lintea și orezul sunt fragede. Puneți amestecul de linte într-un vas puțin adânc; se acoperă cu ceapa rămasă.
Stropiți 1 lingură de ulei peste linte.