Medley de legume rădăcinoase la prăjire necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 160 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 sfeclă, morcovi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medley de legume rădăcinoase, Medley de legume rădăcinoase și Medley de legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Puneți morcovii, ceapa roșie și cartofii în două unse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt. Într-un castron mic, combinați uleiul, sarea și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Stropiți uniform peste legume; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Puneți sfecla în tigăi (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
4
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 40-45 de minute sau până când legumele sunt fragede.