Medley de legume cu bacon

Medley de legume cu bacon
Rețeta Bacon Vegetable Medley poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție conține 186 de calorii, 9 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ulei de măsline, sare, legume și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Cu un scor de lingură de 49%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vegetable Medley, Vegetable Medley și Vegetable Medley.

Instrucțiuni

1
Puneți legumele și apa într-un 1-qt. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 13-15 minute sau până când devine crocant, amestecând o dată; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)
2 1/2 Căni De Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit2 1/2 Căni De Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista