Medii Magice De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Middles Magic de casă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. 206 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Magie în mijlocul, Magie în mijlocul, și Magic Unt De Arahide Middles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți "mijlocul magic": într-o oală foarte mică, aduceți smântâna la foc mic.
Adăugați ciocolată, opriți focul și bateți până când ciocolata s-a topit complet. Alternativ, topiți smântâna și ciocolata împreună în cuptorul cu microunde, amestecând frecvent pentru a preveni arderea. Când este neted și cremos, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera amestecul într-o pungă de conducte sau într-o pungă ziplock rezistentă, cu colțul tăiat. Puneți crema de ciocolată în 24 de discuri de 1/4 uncii pe o farfurie căptușită cu pergament.Puneți la frigider farfuria până când sunt necesare mediile magice.
Faceți aluatul pentru biscuiți: Cerneți împreună amidonul de porumb, făina, laptele praf și dați deoparte. Cu un mixer manual sau stand, zahăr brun cremă, zahăr, scurtare, unt, praf de copt, sare, nucșoară și vanilie timp de aproximativ 2 minute sau până când sunt complet omogene.
Adăugați oul și amestecați încă un minut.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați numai până se formează un aluat. Împărțiți aluatul în 24 de porții (o lingură #10 funcționează excelent).
Umpleți fursecurile: luați fiecare dintre bilele de aluat porționate și aplatizați-le într-un disc. Puneți o bucată de ciocolată întărită în centru, apoi înfășurați excesul de aluat în jurul ei.
Rulați ușor între mâini pentru a-i da o formă sferică.
Așezați bilele de aluat terminate pe o farfurie sau într-o pungă mare cu fermoar și dați-le la frigider timp de cel puțin 24 de ore sau până la o săptămână. Este important să refrigerați prăjiturile pentru această perioadă de timp, altfel aluatul se va răspândi prea repede și mijlocul se va topi; nu foarte magic, vă asigur.
Pentru a coace: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți fursecurile pe două tigăi căptușite cu pergament timp de aproximativ 10 minute sau până când tocmai au început să capete puțină culoare în jurul marginilor. Se răcește și se păstrează într-un recipient etanș, până la o săptămână.