Medalioane de vită cu sos de Pan caramelizat
Medalioane de carne de vită cu sos de Pan caramelizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 7.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 742 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Medalioane de vită cu sos de coniac, Medalioane de vită cu sos de vin de Porto, și Medalioane de vită cu crustă de ierburi cu sos de Zinfandel-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează medalioanele de vită cu sare și piper după gust și dă deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mare. Gatiti carnea de vita pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de vită pe o farfurie caldă.
Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați ciupercile, 1 lingură de unt nesărat, ulei de măsline și un vârf de sare în tigaie până când ciupercile se rumenesc foarte bine, aproximativ 10 minute.
Se amestecă în sos de roșii; gătiți și amestecați până când sosul de roșii se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă vin Marsala și crește căldura la mare. Gatiti, răzuire biți rumenite din partea de jos a tigaie. Odată ce cea mai mare parte a vinului s-a evaporat, amestecați bulionul și aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până când amestecul de bulion s-a redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Reduceți căldura la scăzut și întoarceți carnea de vită la amestecul de bulion; fierbeți până când carnea de vită este gătită la mediu-rară, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați carnea de vită în farfurii de servire.
Scoateți tigaia de pe foc. Gatiti si amestecati 1 1/2 linguri de unt si oregano in sos pana se topeste untul. Gustați pentru condimente și ajustați dacă este necesar.
Se toarnă sosul peste carnea de vită și se servește imediat.