Medalioane de porc cu umplutură de afine

Medalioane de porc cu umplutură de afine
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 70 de calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sos de vinaigretă cu roșii solare, afine, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Medalioane De Porc De Afine, Medalioane de porc cu sos de afine, și Medalioane De Porc Cu Muștar De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare filet transversal în 6 felii; Lira la 1/2-inch grosime. Gatiti in tigaie mare pulverizata cu spray de gatit la foc mediu-mare 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă pansamentul și muștarul; se toarnă peste carne. Gatiti la foc mic 3 min. pe fiecare parte sau până când carnea este gata și sosul este îngroșat. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pe ambalaj, dar reducând răspândirea la 1 lingură. și adăugând afine în apă împreună cu amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
AfineAfine
MuștarMuștar
SosSos
ApăApă
CarneCarne
3
Lingura umplutura pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
4
Adăugați carne; top cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista