Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos de usturoi-căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 553 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de muschi de porc cu sos de capsuni, Medalioane de porc cu sos de usturoi de lămâie, și Medalioane de porc cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați carnea de porc la 1/4-in. grosime; se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați făina, ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați carnea de porc în făină, ouă, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți carnea de porc în 1/4 cană de unt timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când este fragedă; scoateți și păstrați cald. Între timp, așezați căpșunile într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până la piure; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
4
În aceeași tigaie, sotează usturoiul în untul rămas timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați căpșunile piure, apa și bulionul; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ