Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot

Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, filet de porc, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos balsamic de zmeură, Medalioane ușoare de porc cu sos de arțar-Balsamic, și Medalioane de porc cu sos Balsamic de muștar cu miere.

Instrucțiuni

1
Tăiați filetul transversal în 8 bucăți.
2
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
3
Combinați sare, cimbru, piper și ienibahar; frecați pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
PiperPiper
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Reduceți căldura la mediu.
8
Adăugați șalotă și unt în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați zahăr brun și oțet în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana se topeste zaharul, amestecand continuu. Sos de lingură peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
SosSos
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista