Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, filet de porc, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos balsamic de zmeură, Medalioane ușoare de porc cu sos de arțar-Balsamic, și Medalioane de porc cu sos Balsamic de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Tăiați filetul transversal în 8 bucăți.
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Combinați sare, cimbru, piper și ienibahar; frecați pe ambele părți ale cărnii de porc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați șalotă și unt în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați zahăr brun și oțet în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana se topeste zaharul, amestecand continuu. Sos de lingură peste carne de porc.