Medalioane de porc cu nectarină-chutney de afine

Medalioane de porc cu nectarină-chutney de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 221 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, piper, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza nectarina, puteți urma acest curs principal cu Nectarină și plăcintă cu fructe de pădure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Medalioane de porc cu nectarină-chutney de afine, Medalioane de porc cu coajă de Pecan cu Chutney picant de piersici, și Medalioane De Porc De Afine.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chutney, topiți 1 linguriță de unt în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați nectarină, afine și oțet; gătiți 3 minute sau până când nectarina este fragedă.
Se ia de pe foc; amestecați 1/4 linguriță de sare, scorțișoară, cuișoare și restul de 2 lingurițe de unt.
Pentru a pregăti carnea de porc, tăiați carnea de porc transversal în 8 felii (1 inch grosime).
Așezați fiecare felie între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți carnea de porc cu chutney.