Medalioane de porc cu cireșe uscate

Medalioane de porc cu cireșe uscate
Medalioane de porc cu cireșe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 215 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă, salvie frecat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane de porc cu vin de Port-sos de tigaie de vișine uscat, Medalioane de muschiulet de porc prăjit cu sos de afine uscat, și Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de vișine uscat cu vin de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați filetul transversal în felii groase de 1/4 inci.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați sare, piper negru și salvie și presărați pe ambele părți medalioane de porc. Înveliți medalioane cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați jumătate de carne de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Recoat tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și 1/4 cană de vin; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Combinați restul de 1/2 cană de vin, bulion și următoarele 4 ingrediente într-un bol mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați amestecul de vin și cireșele uscate în tigaie. Gatiti 4 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă amestecul de cireșe uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista