Medalioane de porc cu boabe de piper cu sos de afine

Medalioane de porc cu boabe de piper cu sos de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de afine-caise, piper de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Medalioane de porc cu sos de afine, Medalioane de porc cu sos de tigaie Port-&-Cranberry, și Medalioane de porc condimentate cu sos de port de afine-portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați transversal în 8 bucăți.
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați ambele părți de porc cu ardei.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați oțet și apă în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă sosul de caise de afine și unt și se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Serviți sosul cu carne de porc.