Medalioane De Filet De Porc Cu Chutney De Cireșe-Mere

Medalioane De Filet De Porc Cu Chutney De Cireșe-Mere
Medalioane de muschiulet de porc cu Chutney cireșe-mere ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cireșe, sare, sos de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Filet de porc prăjit cu Chutney de mere, Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat, și Medalioane de porc cu Nectarine-chutney de afine.

Instrucțiuni

1
Se usucă filetul de porc cu prosoape de hârtie și se presară sare și piper. Înveliți un suport de prăjire cu spray de gătit și puneți-l într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați filetul pe raft.
3
Coaceți, pe raftul cuptorului din mijloc, la 375 timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de filet de porc înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Topiți 2 Linguri. unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se adaugă 1/2 cană de ceapă tăiată cubulețe și se sotează 3 minute sau până devin aurii și fragede. Reduceți căldura la mediu și amestecați merele tăiate cubulețe și următoarele 4 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 3 minute sau pana cand merele se inmoaie usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Tăiați carnea de porc în diagonală în medalioane groase de 1 inch și aranjați pe un platou de servire; lingură Chutney de cireșe-mere peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista