Medalioane De Filet De Porc Cu Chutney De Cireșe-Mere

Medalioane De Filet De Porc Cu Chutney De Cireșe-Mere
Medalioane de muschiulet de porc cu Chutney cireșe-mere ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cireșe, sare, sos de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Filet de porc prăjit cu Chutney de mere, Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat, și Medalioane de porc cu Nectarine-chutney de afine.

Instrucțiuni

1
Se usucă filetul de porc cu prosoape de hârtie și se presară sare și piper. Înveliți un suport de prăjire cu spray de gătit și puneți-l într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați filetul pe raft.
3
Coaceți, pe raftul cuptorului din mijloc, la 375 timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de filet de porc înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Topiți 2 Linguri. unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se adaugă 1/2 cană de ceapă tăiată cubulețe și se sotează 3 minute sau până devin aurii și fragede. Reduceți căldura la mediu și amestecați merele tăiate cubulețe și următoarele 4 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 3 minute sau pana cand merele se inmoaie usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Tăiați carnea de porc în diagonală în medalioane groase de 1 inch și aranjați pe un platou de servire; lingură Chutney de cireșe-mere peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista