Mean Mr. Mustard Steak

Mean Mr. Mustard Steak
Mean Mr. Mustard Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 47G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți muștar granulat, condimente la grătar, fripturi cu ochi de coaste și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru valentin zi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Șuncă De Muștar De Arțar, Friptură de șuncă la grătar cu sos de muștar, și Steak Cu Sos De Plante De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Punctați ambele părți ale fiecărei fripturi făcând felii diagonale. Condimentează cu condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți fiecare parte a fripturii cu muștarul, apoi apăsați 1/2 din ceapa roșie în muștar pe o parte a fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MuștarMuștar
FripturăFriptură
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați ceapa fripturilor cu fața în jos în tigaie. Apăsați uniform ceapa rămasă în muștarul de pe partea superioară a fiecărei fripturi. Gătiti fripturile până când încep să se întărească și sunt rumenite la exterior și roșii în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 125 grade F (52 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
5
Scoateți fripturile din tigaie și lăsați-le să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista