McCormick Fursecuri De Zahăr De Vacanță Condimentate

McCormick biscuiti de zahăr de Vacanță de vacanță condimentate de la McCormick s-ar putea să fie doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 175 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Peppermint Slice ' n Bakes: cookie de vacanță Împărtășește cu girlichef & McCormick, Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, și Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un bol mediu. Pune deoparte. Bateți zahărul granulat și untul într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă bine. Bateți treptat în amestecul de făină la viteză mică până se amestecă bine. Refrigerați Aluatul 2 ore sau peste noapte până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Intindeti aluatul pe suprafata usor presarata cu faina * la 1/8 inch grosime.
Se taie în forme cu tăietori cookie preferate.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 1 minut.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Pentru glazură, amestecați toate ingredientele, cu excepția culorilor alimentare. (Amestecați lapte suplimentar după cum este necesar pentru a subția glazura sau mai mult zahăr pentru cofetari pentru a se îngroșa, dacă este necesar.)
Așezați o cantitate mică de glazură în boluri mici de mică adâncime, folosind un bol pentru fiecare culoare dorită. Amestecați picăturile de culoare alimentară în glazură până când se atinge nuanța dorită.
Pentru cookie-urile de gheață, țineți cookie-ul de marginea sa și înmuiați partea superioară a cookie-ului în glazură. (Sau lingurați glazura pe cookie folosind o linguriță.)
Așezați fursecurile cu gheață pe suportul de sârmă așezat peste foaia de copt acoperită cu folie pentru a se usca. (Foaia de copt acoperită cu folie va prinde picături.)
Adăugați detalii decorative la cookie-uri după cum urmează: lingură glazură colorată în pungă de plastic resigilabilă. Tăiați o bucată mică din colț. Strângeți glazura prin gaura din punga de plastic pentru a decora cookie-urile. Dacă doriți, zahărul colorat poate fi presărat pe fursecuri proaspăt înghețate.