Mașină De Pâine Pui Fajita Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mașina de pâine de pui Fajita Pizzan. O porție conține 242 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei vegetal, făină de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mașină De Pâine Pui Fajita Pizza, Pizza Cu Pâine Franceză De Pui Fajita, și Crustă de Pizza pentru mașina de pâine II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați cu atenție, plasând toate ingredientele crustei în tava mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați aluat / ciclu Manual. Nu utilizați cicluri de întârziere.
Scoateți aluatul din tigaie, folosind mâinile ușor făinoase. Frământați 5 minute pe suprafața ușor făinată (dacă este necesar, frământați suficientă făină pentru a face aluatul ușor de manevrat). Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 232°.Ungeți o foaie mare de biscuiți sau o tigaie de pizza de 12 inci. În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeiul gras și ceapa. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand puiul nu mai este roz in centru si legumele sunt crocante-fragede; scoateți de pe foc. Se amestecă salsa.
Pat aluat în 12-inch rotund pe foaie cookie; prindeți marginea, formând 1/2-inch jantă.
Întindeți amestecul de pui peste aluat.
Se presară coriandru și brânză.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.