Mașină De Pâine Challah

Pâine mașină Challah ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdia mașinii de pâine, sarea, aurul mai bine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Challah ușor datorită unei mașini de pâine uitate, Conversații În Bucătărie {: Mașină De Pâine Challah}, și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați cu atenție, plasând toate ingredientele, cu excepția gălbenușului de ou, a apei reci și a semințelor de mac în tava mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător.
Selectați aluat / ciclu Manual. Nu utilizați ciclul de întârziere.
Scoateți aluatul din tigaie, folosind mâinile ușor făinoase. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute pe suprafața ușor făinată.
Ungeți foaia mare de prăjituri. Împărțiți aluatul în treimi.
Rulați fiecare treime în frânghie de 13 inci.
Așezați frânghiile unul lângă altul; împletiți frânghiile ușor și lejer, începând de la mijloc. Ciupiți capetele pentru a sigila; tuck se termină sub împletitură.
Așezați pe foaia cookie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 45 de minute sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă gălbenușul de ou și apa rece; periați peste pâine.
Se presară cu semințe de mac.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc.