Mazăre și tăiței mamei
Mazărea și tăiței mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 541 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coji de paste, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mazăre, șuncă și tăiței cremoși, Tăiței Cu Semințe De Mac Și Mazăre, și Mazăre de vită și zăpadă cu tăiței prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 10 minute. Se amestecă mazărea congelată și se gătește încă 1 minut; se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Întoarceți pastele și mazărea în cratiță.
Se amestecă ouăle, 2 linguri de parmezan și piper negru; gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand ouale sunt fierte, 2 pana la 3 minute.
Se servește presărat cu 1 linguriță de parmezan.