Mazăre și Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 193 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, șobolani, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre Italiană (Mazăre Cu Prosciutto), Mazăre și Prosciutto, și Mazăre Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele, usturoiul, sarea și piperul și sotati până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se adaugă mazărea și se sotează până se încălzește, aproximativ 5 minute. Amestecați prosciutto și gătiți timp de 1 până la 2 minute.