Mazăre și napi cu unt de mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea și napii cu unt de mărar. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de slănină, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Napi Fierți Cu Unt Miso, Unt Maro Și Napi Glazurați Cu Arțar, și Napi și napi cu unt de muștar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună 6 linguri de unt și 3 linguri de mărar pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. (Untul de mărar poate fi făcut cu 2 zile înainte dacă este acoperit și refrigerat.)
Într-o tigaie, sotati slănina, dacă o folosiți, la foc mediu până se rumenesc și sunt crocante. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Lăsați slănina să se răcească la temperatura camerei.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați napii și saut timp de aproximativ 9 minute, sau până când sunt fragede și aurii. Dacă vi se pare că napii au un gust ascuțit, adăugați puțin zahăr.
Adăugați mazărea și untul de mărar și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 3 minute, sau până când mazărea este încălzită și untul se topește.
Se amestecă slănina, dacă se folosește. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă într-un castron, se ornează cu lingura rămasă de mărar și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;