Mazăre și ciuperci marinate
Marinate mazăre și ciuperci este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ciuperci shiitake, ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciuperci marinate de două ori, Ciuperci Marinate, și Ciuperci Marinate În Felul Meu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați ceapa într-o cratiță cu apă clocotită; reveniți la fierbere.
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; saut 5 minute.
Adăugați mazăre și bucăți de morcov; saut 5 minute sau până când este crocant.
Se ia de pe foc; se amestecă ciupercile, pătrunjelul și menta. Puneți amestecul de legume într-un vas de mică adâncime sau într-un vas de sticlă; pus deoparte.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (oțet prin sare) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se toarnă peste legume; se acoperă și se marinează la frigider cel puțin 2 ore.
Se servește cu o lingură cu fante.