Mazăre zdrobită cu Feta și Scallions
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Mazărea zdrobită cu Fetan și Scallions ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, mazăre în păstăi, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mazăre zdrobită cu Fetan și Scallions, Mazăre de zahăr cu piper roșu zdrobit, și Eglefin Zesty cu cartofi zdrobiți și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți mazăre proaspătă, coajați-le și gătiți-le scurt în apă clocotită până la al dente, apoi scurgeți-le bine și puneți-le într-un castron mare.
Presărați cu 2 linguri de ulei de măsline și zdrobiți-le grosolan cu un tocător de cartofi.
Dacă utilizați mazăre congelată, albiți-le scurt, scurgeți-le excepțional de bine și zdrobiți înainte de a adăuga uleiul, turnând orice exces de apă în acest stadiu; adăugați uleiul puțin câte puțin și mai puțin Liberal.
Puneți feta și iaurtul împreună într-un castron puțin adânc. În timp ce mazărea este încă fierbinte, adăugați feta și aruncați pentru a combina. Este vorba despre textură, nu despre netezime, ca pentru o baie.
Adăugați usturoiul tocat.
Acum adăugați scallions și 2 linguri de menta mărunțită. Se amestecă sucul unei jumătăți de lămâie pentru început. Condimentează cu piper și puțină sare, dacă crezi că este nevoie; feta este destul de sărată. Gustați și reglați condimentul, adăugând mai mult suc de lămâie, mentă sau ulei de măsline, dacă doriți.
Serviți într-un vas superficial cu o movilă de pâine pita caldă, la grătar.
De la cină pentru un cântec de Tamasin Day-Lewis. Text: 2009 Tamasin Day-Lewis; fotografie: 2009 James Merrell. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.