Mazăre verde cu ciuperci

Mazăre verde cu ciuperci
Mazărea verde cu ierburi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui cu ierburi cu mazăre și ciuperci, Mazăre verde și ciuperci, și Mămăligă Cu Fasole Verde, Ciuperci, Mazăre Și Praz.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați ciuperci; gatiti 4 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand des. Se amestecă mazărea și ingredientele rămase; acoperiți și gătiți 4 minute sau doar până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MazăreMazăre
4
Serviți imediat.
5
evaluare carbo: 8

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista