Mazăre verde cu ceapă este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 247 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă perlată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mazăre verde cu ceapă, Mazăre verde cu ceapă și slănină pentru # SundaySupper, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare; adăugați slănină și sotati până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Îndepărtați slănina și rezervați-o pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați mazăre, ceapă, mentă și apă clocotită în picăturile de tigaie. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Mentă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se scurge și se lasă deoparte; păstrați cald.
5
Combinați gălbenușurile de ou, frișca, sarea și piperul; se amestecă bine.