Mazăre Ușoară Cu Ochi Negri

Mazăre Ușoară Cu Ochi Negri
Easy Black-Eyed Peas este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de bouillon de vită, mazăre cu ochi roz, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Super Ușor Black Eyed Peas, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente și, dacă doriți, cârnații la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura; fierbeți 40 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește cu gust de ceapă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
SavureazăSavurează
3
* 1 pachet (16 uncii) mazăre cu ochi negri congelați poate fi înlocuit. Reduceți timpul de gătit la 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista