Mazăre Orez
Orezul de mazăre necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 411 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, rădăcină de ghimbir, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Orez inspiralizat: Risotto de orez parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten), Orez și mazăre, și Orez și mazăre.
Instrucțiuni
Spălați și scurgeți orezul.
Încălziți o cratiță la foc mediu.
Adăugați unt sau margarină și lăsați să se topească. Se amestecă cuișoare, scorțișoară, serrano chile și ghimbir.
Se amestecă orezul și se amestecă pentru a-l acoperi uniform. Se amestecă mazărea, sarea și zahărul.
Se toarnă apă și se aduce apa la fierbere.
Reduceți căldura la foc mic și lăsați orezul să gătească acoperit timp de 15 până la 20 de minute; sau până când orezul este fraged.